ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΝΕΛ -

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΣΠΑΡΑΓΓΙ

ΕΔΑΦΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαφανές πλαστικό φύλλο για την κάλυψη χαμηλών τούνελ στα οποία καλλιεργούνται προϊόντα όπως καρπούζι, πεπόνι, κολοκύθι, κ.α.Παράγεται από υλικά τελευταίας τεχνολογίας, ενισχύεται με UV σταθεροποιητές και παρουσιάζει άριστες μηχανικές ιδιότητες.

Η κάλυψη των χαμηλών τούνελ με τα πλαστικά φύλλα AGROLIN πραγματοποιείται από τα τέλη Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Μαΐου (ανάλογα την γεωγραφική θέση της καλλιέργειας) και προστατεύει τα φυτά από τυχόν παγωνιές και έντονες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας διατηρώντας την θερμοκρασία του καλυμμένου χώρου στα επιθυμητά επίπεδα για την ομαλή ανάπτυξη τους, συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της ποιότητας και ποσότητας των καρπών, ενώ παράλληλα οδηγεί στην επίτευξη πρωιμότητας στις σοδειές.

ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΝΕΛ -

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα πλαστικά φύλλα AGROTHERM αποτελούν την αναβάθμιση των πλαστικών φύλλων AGROLIN εμπεριέχοντας θερμικούς παράγοντες οι οποίοι δεν επιτρέπουν την αποβολή της θερμότητας που βρίσκεται εντός του τούνελ, δημιουργώντας έτσι ένα θερμότερο μικροκλίμα.

Ειδικότερα, το θερμικό διαφανές φύλλο AGROTHERM διατηρεί πιο υψηλά τα επίπεδα της εσωτερικής θερμοκρασίας του τούνελ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έως και 2-3°C συγκριτικά με το πλαστικό φύλλο AGROLIN.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

ΧΑΜΗΛΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β

ΠΛΑΤΟΣ

1.00-2.00m

ΠΑΧΟΣ

20-70μm

ΚΑΛΥΨΗ ΕΔΑΦΟΥΣ

ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πλαστικό φύλλο εδαφοκάλυψης μαύρου ή φιμέ χρώματος και πολύ μικρού πάχους, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως στη συμβατική και βιολογική παραγωγή προϊόντων όπως το καρπούζι, το πεπόνι, το κολοκύθι, κ.α.

Τα οφέλη της εδαφοκάλυψης είναι πολλά καθώς προλαμβάνει την εμφάνιση των ζιζανίων, προστατεύει από διάφορους παθογόνους οργανισμούς, διατηρεί την υγρασία του εδάφους, συμβάλει στην πρώιμη ωρίμανση, προλαμβάνει τη σήψη του καρπού ενώ μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία του εδάφους έως και 3°C.

Το πλαστικό φύλλο AGROLIN Εδαφοκάλυψης εμφανίζει άριστες μηχανικές ιδιότητες ενώ λόγω του πολύ μικρού του πάχους παρουσιάζει χαμηλό κόστος κάλυψης ανά στρέμμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

ΧΑΜΗΛΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β

ΠΛΑΤΟΣ

0.90-1.20m

ΠΑΧΟΣ

15-20μm

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

23910 91218

ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΣΠΑΡΑΓΓΙ

ΕΔΑΦΟΣ

ΠΑΝΙΑ | ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΠΑΝΑ

ΚΑΠΝΟΠΑΝΑ

ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΝΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ

ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΣΠΑΡΑΓΓΙ

ΕΔΑΦΟΣ

ΠΑΝΙΑ | ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΠΑΝΟ

ΚΑΠΝΟΠΑΝΟ

ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΝΟ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΝΣΙΡΩΣΗΣ

ΠΑΛΕΤΟΣΑΚΟΥΛΑ

ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας με το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

με πολλά και νέα προϊόντα σε άριστες τιμές