Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία AGROPLAST®, μια συνεχώς ανερχόμενη δύναμη, ιδρύθηκε το 1978 από ανθρώπους με επαγγελματισμό, γνώσεις, όραμα και πίστη για επιτυχία. Σκοπός της εταιρείας είναι να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας, με εξειδίκευση στον τομέα παραγωγής πλαστικών φύλλων πολυαιθυλενίου για κάθε είδους καλλιέργεια.

Κατά την διάρκεια λειτουργίας της έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα και μια αξιόπιστη εικόνα στην αγορά. Στο διάστημα των χρόνων αυτών οι εργασίες της εταιρείας χαρακτηρίστηκαν από συνεχή άνοδο και υψηλά ποιοτικά πρότυπα που σήμερα καλύπτουν πλέον όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου γεωργού.

Τα προϊόντα της AGROPLAST® κατασκευάζονται, δια χειρός και κατά παραγγελία σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και τις πιθανές υποδείξεις των πελατών της, σε ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα στην περιοχή των Αθύρων-Πέλλης σε μια έκταση 7.000 τετραγωνικών μέτρων.

ΣΤΟΧΟΙ

Κύριοι άξονες πάνω στους οποίου βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της AGROPLAST® είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση.

Καθώς η αγορά διαρκώς αλλάζει και οι απαιτήσεις της αυξάνονται στο μέγιστο, η στρατηγική της AGROPLAST® έγινε περισσότερο πελατοκεντρική, με ένα μοναδικό στόχο: να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα, έτσι ώστε να καταφέρουν να συναντήσουν με επιτυχία όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών με ιδιαίτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η πραγματική, όμως, δύναμη της AGROPLAST® κρύβεται στον πυρήνα της που είναι το προσωπικό της.

Μια ομάδα από αφοσιωμένο προσωπικό, σε όλα τα επίπεδα, που εξασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πελατειακής της βάσης.

Αυτές οι ανάγκες ικανοποιούνται είτε παράγοντας τα προϊόντα της, είτε παρέχοντας λύσεις που ενσωματώνουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Όλα αυτά βέβαια διατηρώντας η AGROPLAST® τις αξίες της υψηλής ποιότητας, δίκαιης τιμολόγησης και εξαιρετικής εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στοχεύοντας στην συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, η πολιτική της AGROPLAST® δίνει επιπρόσθετα ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, γεγονός που καθιστά απαραίτητα μια διαρκή πολιτική ανάπτυξης και επενδύσεων.

Συμπληρωματικό στοιχείο της πολιτικής ποιότητας αποτελεί ο σταθερός προσανατολισμός στην παραγωγή νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Το τμήμα, λοιπόν, έρευνας και ανάπτυξης της AGROPLAST® υλοποιεί την πρόθεση της διοίκησης να βρίσκεται (πάντα) στην πρωτοπορία της τεχνολογίας της βιομηχανίας πλαστικών φύλλων προχωρώντας σε καινοτόμες δημιουργίες, δημιουργίες που έχουν επιβραβευθεί από το Ο.Β.Ι με τα ανάλογα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Πατέντα για το πλαστικό φύλλο κάλυψης σπαραγγιών με τσέπες.

ISO 9001:2015

Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΣΠΑΡΑΓΓΙ

ΕΔΑΦΟΣ

ΠΑΝΙΑ | ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΠΑΝΑ

ΚΑΠΝΟΠΑΝΑ

ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΝΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ

ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΣΠΑΡΑΓΓΙ

ΕΔΑΦΟΣ

ΠΑΝΙΑ | ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΠΑΝΟ

ΚΑΠΝΟΠΑΝΟ

ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΝΟ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΝΣΙΡΩΣΗΣ

ΠΑΛΕΤΟΣΑΚΟΥΛΑ

ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας με το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

με πολλά και νέα προϊόντα σε άριστες τιμές